3 Dagen pure quality time voor jou en je kind op een prachtige locatie in de natuur. 3 Dagen helemaal voor jullie beiden, met leuke verbindende activiteiten. 3 Dagen waar niets moet, maar veel kan, zowel avontuurlijk als puur tot rust komen. Al 8 jaar een vaste waarde in ons aanbod.

We overnachten in een oude gerestaureerde watermolen op een mooi domein, vijver, riviertje, bos en plein. Alles wat we nodig hebben om samen met de kinderen te spelen, op avontuur te gaan, te verbinden en te genieten.

Samen met andere vaders en kinderen ravotten we samen in de bossen. Je praat over die dingen die je samen leuk vindt of die je juist heel graag wil zien veranderen. Je krijgt nieuwe ideeën om dingen anders aan te pakken en meer balans in jullie relatie te brengen.


Kinderen onthouden niet wat je voor hen koopt, ze onthouden wat je met hen doet.

Mobirise

Begeleiders Alain, Ronny en Kurt zorgen voor de locatie, de maaltijden en verbindende activiteiten. Er worden ervaringen uitgewisseld en tips gegeven. Het kamp staat open voor alle kinderen, met hun papa, plus-papa of opa.

Uit de feedback die we over de afgelopen jaren gekregen hebben, geven de deelnemers mee dat de activiteiten hebben bijdragen tot een sterkere en duurzame band met hun kind. Mooi toch! En als cadeau hebben jullie mooie herinneringen opgebouwd waar je later zeker en vast nog met een warm gevoel op terugblikt.

De prijs voor dit weekend bedraagt €540 voor vader en kind samen, inclusief BTW, verzekering, verblijf, maaltijden en drank.

Voor wie?

Voor alle (plus)vaders/opa's met hun (klein)kinderen. Ook ouders wiens kind reeds een training volgde zijn van harte welkom. 

Begeleiding

Kurt Mees, Ronny Deneef en Alain Van Cutsem, ervaren, Sensitief-vadersLocatie

Louette-Saint-Pierre
Huis met mooi domein, bos en riviertje


Wanneer

Vader & kind: 
5-8 aug 2021

Vader en kind, inclusief overnachting, eten en drank, activiteiten en verzekering. Een ALL in pakket dus zodat jullie helemaal zorgeloos kunnen genieten.

© Sensitief vzw 2021 - All Rights Reserved

Made with Mobirise web maker