free bootstrap themes

Ontdek de Sensitief medewerkers.
Allen dragen ze de Sensitieve boodschap uit.

Klik op de foto's voor meer info.

An Michiels

An Michiels

Oprichtster Sensitief vzw
Actief in Jette, Brussel en Vlaams-Brabant, komt op huisbezoek in heel Vlaanderen

Sabine Vanquaillie

Sabine Vanquaillie

Actief in Antwerpen, werkzaam bij Kus de Kikker

Ria Theunissen

Ria Theunissen

Actief in regio Oudenaarde, werkzaam bij Sensitive Care SCarabee

Nancy Verhaeghe

Nancy Verhaeghe

Actief aan de Westkust (Adinkerke), werkzaam bij Fonkelster

Sandra Kleipas

Sandra Kleipas

Actief in Antwerpen. Werkzaam bij In Praktijk

Gerja Westerhof

Gerja Westerhof

Actief in Limburg en Nederland. Werkzaam bij Kernreflect.

Kurt Mees

Kurt Mees

Co-begeleider ouder-en-kind kampen

Samenwerken

Samenwerken

Werk je graag mee aan een Sensitief verhaal? Contacteer ons!

An Michiels

An Michiels
Door de oprichting van Sensitief vzw maakte An Michiels haar levensmissie waar. Ze geeft lezingen, cursussen en individuele therapiesessies. Op die manier helpt ze grote en kleine mensen beter met elkaar te communiceren. Na een orthopedagogische opleiding en jarenlange intensieve ervaring in de bijzondere jeugdzorg en het vormingswerk heeft ze verschillende therapeutische opleidingen gevolgd waaronder gezinstherapie, analytisch-tekentherapie, relaxatietherapie en rouwverwerking. Ze heeft zich gespecialiseerd in het omgaan met hooggevoeligheid bij kinderen en volwassenen en werk graag vanuit een holistische en contextuele visie. Ik schreef het boek “De Hoogsensitiviteit Survivalgids”. Ze gaf ook heel veel assertiviteitstrainingen aan gevoelige kinderen. Die fakkel gaf ze sinds 2017 door aan Ria Theunissen en Nancy Verhaeghe.

  

Sabine Vanquaillie 
Sabine kende als hoogsensitieve persoon een succesvolle carrière als manager in change, sales en marketing bij gerenommeerde multinationals. “Dankzij” een burn-out kreeg Sabine een goed zicht op de problematiek van stress en burn-out. Ze schoolde zich intensief bij als trainer, coach en bemiddelaar. Sindsdien leert ze mensen constructief omgaan met stress en burn- out, hoogsensitiviteit en conflicten. Met haar bedrijf, Kus De Kikker, wil ze geen kroon op de kikker zetten, maar de prins(es) uit de kikker bevrijden.  

Sabine Vanquaillie
Ria Theunissen

Ria Theunissen
Na jaren werken als kleuterleidster, verdiepte Ria zich in kinesiologie, brain gym, sensitherapie, yoga en mindfulness. Zij richtte Sensitive Care SCarabee op en begeleidt kampen voor gevoelige kinderen met als doel hun zelfvertrouwen te vergroten. SCarabee zorgt voor een aanbod waarmee mensen op weg kunnen op hun traject naar ontwikkeling en bewustwording. Vertrekpunt is het vertrouwen dat ieder van ons het nodige potentieel in zich heeft om hun eigen kracht te ontdekken en in actie te brengen.

Nancy Verhaeghe
als kindercoach begeleidt Nancy zowel kinderen als ouders in Fonkelster. Ook begeleidt ze, op een bijzonder liefdevolle wijze, de kinder-groepen tijdens de ouder-kind-vakanties van Fonkelster en Sensitief vzw.  Ze schreef het voorwoord in “Verhalen voor gevoelige oortjes”, een boek vol bemoedigende metaforen van Wendy Janssens.

Nancy Verhaeghe
Sandra Kleipas

Sandra Kleipas 
Sandra Kleipas is oprichter, trainer spreker en coach in haar eigen praktijk en bij Platform In Beeld. Sandra begeleid al heel wat jaren kinderen jongeren en volwassenen rond hoogsensitiviteit en beelddenken. Daarnaast leidt ze jaarlijks tientallen profecionals op die haar methode rond beelddenken toepassen. Zij is tevens de auteur van een heel praktisch boeken ‘De Gids over beelddenkende kids’ en ‘ De Survivalgids Beelddenken’. 

Gerja Westerhof
Gerja Westerhof is psychomotorisch en dramatherapeute. Ze verzorgt professionele opleidingen voor mensen die het spiegelwerk met honden willen leren. Daarnaast geeft ze ook uitdagende en leerzame workshops voor bedrijven en groepen. Je kunt ook bij haar terecht voor een eerlijk advies bij de keuze van de juiste hond voor jou of je gezin.

Gerja Westerhof
Kurt Mees

Kurt Mees 
Kurt Mees is een IT-manager met een passie voor ‘leadership’. Hij is vader van 3 bijzondere dochters. Hij zet mensen graag in volgens hun talenten en weet zo een goed team uit te bouwen. Sinds enkele jaren hij ook actief betrokken bij Sensitief vzw als mede-begeleider van de Sensitief ouder-en-kind-kampen.
Hij weet zowel ouders als jongeren te motiveren om het beste uit zichzelf te halen. Zijn motto is: “Kies voor talent, laat zien wie je (echt) bent”. 

© Sensitief vzw 2019 - All Rights Reserved