Ontdek de Sensitief medewerkers.
Allen dragen ze de Sensitieve boodschap uit.

Klik op de foto's voor meer info.

An Michiels

An Michiels

Oprichtster Sensitief vzw
Actief in Jette, Brussel en voor lezingen over Vlaanderen

Gerja Westerhof

Gerja Westerhof

Actief in Limburg en Nederland. Werkzaam bij Kernreflect.

Ria Theunissen

Ria Theunissen

Actief in regio Oudenaarde, werkzaam bij Sensitive Care SCarabee

Nancy Verhaeghe

Nancy Verhaeghe

Actief aan de Westkust (Adinkerke), werkzaam bij Fonkelster

An Michiels

An Michiels
Door de oprichting van Sensitief vzw maakte An Michiels haar levensmissie waar. Ze geeft lezingen, cursussen en individuele therapiesessies. Op die manier helpt ze grote en kleine mensen beter met elkaar te communiceren. Na een orthopedagogische opleiding en jarenlange intensieve ervaring in de bijzondere jeugdzorg en het vormingswerk heeft ze verschillende therapeutische opleidingen gevolgd waaronder gezinstherapie, analytisch-tekentherapie, relaxatietherapie en rouwverwerking. Ze heeft zich gespecialiseerd in het omgaan met hooggevoeligheid bij kinderen en volwassenen en werk graag vanuit een holistische en contextuele visie. Ik schreef het boek “De Hoogsensitiviteit Survivalgids”. Ze gaf ook heel veel assertiviteitstrainingen aan gevoelige kinderen. Die fakkel gaf ze sinds 2017 door aan Ria Theunissen en Nancy Verhaeghe.

  

Gerja Westerhof
Gerja Westerhof is psychomotorisch en dramatherapeute. Ze verzorgt professionele opleidingen voor mensen die het spiegelwerk met honden willen leren. Daarnaast geeft ze ook uitdagende en leerzame workshops voor bedrijven en groepen. Je kunt ook bij haar terecht voor een eerlijk advies bij de keuze van de juiste hond voor jou of je gezin.

Gerja Westerhof
Ria Theunissen

Ria Theunissen
Na jaren werken als kleuterleidster, verdiepte Ria zich in kinesiologie, brain gym, sensitherapie, yoga en mindfulness. Zij richtte Sensitive Care SCarabee op en begeleidt kampen voor gevoelige kinderen met als doel hun zelfvertrouwen te vergroten. SCarabee zorgt voor een aanbod waarmee mensen op weg kunnen op hun traject naar ontwikkeling en bewustwording. Vertrekpunt is het vertrouwen dat ieder van ons het nodige potentieel in zich heeft om hun eigen kracht te ontdekken en in actie te brengen.

Nancy Verhaeghe
als kindercoach begeleidt Nancy zowel kinderen als ouders in Fonkelster. Ook begeleidt ze, op een bijzonder liefdevolle wijze, de kinder-groepen tijdens de ouder-kind-vakanties van Fonkelster en Sensitief vzw.  Ze schreef het voorwoord in “Verhalen voor gevoelige oortjes”, een boek vol bemoedigende metaforen van Wendy Janssens.

Nancy Verhaeghe

© Sensitief vzw 2024 - RPR 0460.710.804 - All Rights Reserved 

No Code Website Builder