Vaderweekend, samen met andere papa's op weekend: dat is ontmoeting, openheid, vriendschap, herkenning en gewoon gezellig samenzijn.

Ben jij een krachtige, gevoelige man?

Kun jij die kwaliteiten ook aan je kinderen voorleven en doorgeven?

Zo’n man waarvan je partner zegt: “wat een schat van een papa!”

Mobirise

Even tijd voor jezelf en de kans om te connecteren met gelijkgestemde mannen.: Er is ONTmoeting, openheid, herkenning en gewoon gezellig saamen zijn. Vaak leidt dit tot een bijzonder vriendschappen.

De activiteiten en de gehanteerde technieken die Alain en Kurt gebruiken tijdens het weekend dragen bij tot een diepere verbinding tussen de mannen. Een eerlijke openheid en vertrouwen waar er alles kan gezegd worden van man tot man. Het gevoel van herkenning, niet alleen met je problemen en gedragen te worden door een groep waarin je jezelf mag zijn.  

Mobirise

"Kinderen volgen niet je regels, wel je voorbeeld als vader en man".

Getuigenissen

"Ik ben blij dat ik een echtgenoot in huis heb die zijn gevoelens durft laten zien. Een man die mij de zekerheid geeft dat ik ook mijn gevoelens eerlijk mag uiten. En als ik merk dat er bij hem “iets” is, hoef ik niet lang te gissen en in het ongewisse te blijven."

Lieve


"Hij is een kanjer van een vader. Ik ben zo dankbaar dat wij onze kinderen op een warme en eerlijke manier kunnen opvoeden. Ze zien waar wij mee worstelen, maar ook wanneer we “happy” zijn. Dit leert hen ook om goed met hun eigen gevoelens om te gaan. Ik ben ontzettend blij en dankbaar dat wij destijds de beslissing genomen hebben om mee te gaan. Dat is het begin geweest van een reis waaraan wij als gezin heel veel baat gehad hebben! "

Kathleen

"Natuurlijk gunde ik hem dit mannen weekend van harte! Ik merkte dat er ook gewerkt werd aan de verbinding en het leren van en met elkaar, in combinatie met de nodige “fun” natuurlijk ! En de nieuwe connecties die daaruit voortvloeien." 

Maaike

Mobirise

Voor wie?

Alle vaders die zich graag verdiepen in Sensitief opvoeden en verbindende communicatie


Begeleiding

Kurt Mees en Ronny Deneef, twee ervaren, Sensitief-vaders

Locatie

Camping Ardennes
Rue de Luins 7
4190 Ferrieres

Wanneer

9 tot 11 aug 2019
Vader 

€ 315

of plusvader, grootvader, pleegvader...

Safaritent

€ 30/per

Overnacht je liever in een comfortabel bed in een safari-tent voor 6 personen, dan betaal je € 30,-/pers extra. 


Meer info ?
stuur een e-mail naar van.cutsem.alain@gmail.com

© Sensitief vzw 2021 - All Rights Reserved

Mobirise free software - Find out